FOTO Primăria amenajează în Botoșani un părculeț de 1,3 milioane de lei. Cum va arăta

Primăria Botoșani amenajează în municipiu un părculeț de 1,3 milioane de lei. Contractul de lucrări a fost semnat marți de primarul Cosmin Andrei. Investiția presupune amenajarea unui părculeț de 990 mp cu zone de recreere, spații de joacă, zone de sport, spații de relaxare, zonă verde și alei pietonale, la standarde moderne și sigure de funcționare în zona Aleea Nucului Nr. 12, perioadă de implementare a proiectului fiind de 12 luni.

Potrivit edilului, parcul va fi dotat cu: 3 cișmele de apă și 7 sisteme pentru irigat; mobilierul de relaxare va fi compus din 11 bănci tip SMART; toalete publice; echipamente de joc şi sport; 6 mese de șah; 16 stâlpi de iluminat; 6 camere de supraveghere video.

Acestea sunt doar o parte din obiectivele cuprinse în proiectul „Îmbunătățirea regenerării fizice, economice și sociale a comunităților marginalizate – amenajare zonă de recreere Aleea Nucului nr. 12 A în municipiul Botoșani”, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Odată dus la bun sfârșit acest proiect, o zonă de periferie va fi la fel ca în centru! În perioada următoare, vor fi lansate licitații pentru lucrări și în alte zone periferice ale orașului, care vor aduce mari transformări”, a precizat Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *