Botoșăneanul care a amenajat spațiul verde din fața blocului din propriul buzunar. Primar: un botoșănean gospodar și cetățean cu spirit civic

Un botoșănean a amenajat spațiul verde din fața blocului în care locuiește cu bani din buzunarul său. Constantin Alexa locuiește pe strada Nicolae Iorga din municipiul Botoșani. După ce Primăria a reabilitat trotuarele și parcările, bărbatul a ținut ca în fața blocului său să fie totul pus la punct, cum vezi în parcurile mari. Din banii proprii, botoșăneanul a amenajat un gazon de toată frumusețea.

Apreciem și promovăm spiritul civic al cetățenilor! Este atât de plăcut să întâlnim oameni care nu așteaptă ca doar municipalitatea să intervină, ci se simt și ei datori să contribuie la frumusețea, ordinea și curățenia orașului nostru! Astăzi am avut onoarea să cunosc un botoșănean gospodar și cetățean cu spirit civic”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Potrivit edilului, municipalitatea intervine cu reabilitări, reamenajări, curățenie, etc. și „încercăm să acoperim cât mai multe zone însă „nu ne strică o mână de ajutor” din partea cetățenilor! Toți trebuie să contribuim pentru a avea orașul pe care ni-l dorim!”.

One thought on “Botoșăneanul care a amenajat spațiul verde din fața blocului din propriul buzunar. Primar: un botoșănean gospodar și cetățean cu spirit civic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *