FOTO O tânără din Botoșani, concurentă la Big Brother în Grecia, considerată de presa din străinătate una dintre cele mai frumoase fete din reality show

O tânără de 37 de ani din Botoșani, care lucrează ca model profesionist în Grecia, este considerată de presa din străinătate una dintre cele mai frumoase fete care a participat la reality show-ul Big Brother. Este vorba despre Ramona Moroșanu, o  brunetă cu un fizic de invidiat și un zâmbet fermecător, care a fost și modelul Voronskaya pentru promovarea băuturilor. Ramona a apărut în clipuri muzicale, reviste de modă, dar și pe diferite podiumuri.

Pe lângă asta, sunt Microblade tattoo artist și Lash extensionist. Cei de la Voronskaya m-au remarcat prin munca mea de pe social media, colaborările mele pentru diferite reclame, video-uri etc. Le -am plăcut și asta m-a bucurat sincer, având în vedere faptul că sunt născuta la Botoșani”, preciza, pentru BotosaniNews, în urmă cu câțiva ani, tânăra.

TvFreaks.gr spune despre botoșăneanca noastră că este o femeie impresionantă, cu tatuaje și mai impresionante care îi împodobesc trupul. Fosta concurentă Big Brother a reușit să încânte din prima clipă publicul de televiziune.  Tânăra și-a făcut tatuajele pentru a acoperi urmele unui accident de mașină grav pe care l-a avut  acum 9 ani, dar rezultatul o face cu adevărat să arate impresionantă.

Autor: Mihaela Macovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *