Fostul director al unei instituții din Botoșani, în stare gravă la spital. A fost trimis de urgență la București

Fostul director al unei instituții din Botoșani a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii botoșăneni au decis transferul său la Spitalul Universitar din București. Este vorba despre fostul director al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Botoșani, Stelian Mețler, în vârstă de 70 de ani, care suferă de o afecțiune nervoasă ce poate duce chiar la paralizie nervoasă generalizată.

Potrivit șefei UPU-SMURD, medicul Ramona Guraliuc, pacientul a fost transportat, miercuri, cu o ambulanță SMURD până la Râmnicu Sărat, de unde a fost preluat  de o ambulanță SAJ și dus la spitalul din Capitală.

„L-am transportat pe cale terestră până la Râmnicu Sărat. A fost stabil pe tot parcursul transportului și a fost predat în condiții optime”, ne-a declarat medicul șef al UPU- SMURD, Ramona Guraliuc.

Stelian Mețler este anchetat după ce a fost angajat prin detașare la Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Botoșani, el fiind tatăl directorului general adjunct al Apelor Române la nivel național, Constantin Mețler. Dosarul se află spre judecare la Tribunalul Iași.

 

 

One thought on “Fostul director al unei instituții din Botoșani, în stare gravă la spital. A fost trimis de urgență la București

  1. Multă sănătate și Doamne Ajuta.
    Un om deosebit cu o personalitate uriașă și o cariera se succes in ITM Botosani(Inspectia Muncii) și in CPPPIM ca Lector.
    A contribuit enorm pentru înființarea Centrului de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii unic la nivel național, cu sediul in Județul Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *