O nouă provocare pentru Iulian Rotariu, în inima Alpilor Lyngen. „Se vor traversa două lanțuri muntoase în Alpii norvegieni”

Pompierul din Botoșani, Iulian Rotariu, pornește într-o nouă aventură. El va participa la Ultra NORWAY Race, în inima Alpilor Lyngen, la 350 km nord de Cercul Arctic. Va parcurge, alături de alți 17 participanți, 140 km în 48 de ore. Competiția va avea loc în perioada 22- 24 iulie.

Astfel, după ultramaratonul din Namibia, unde s-a clasat pe locul al doilea, Rotariu va participa la o nouă cursă care se va desfășura în Norvegia. Iulian va alerga 140 de kilometri, cu o diferență de nivel de 9.000 de metri.  Până acum, Iulian s-a aflat într-un program de recuperare și a făcut un curs de pregătire montană înaintea competiției din Norvegia.

Se vor traversa două lanțuri muntoase în Alpii norvegieni, la 350 km de Cercul Polar, o cursă nonstop. O cursă la care voi pleca din start cu două ore penalizare pentru că voi pleca fără coechipier. Regula cursei e să se meargă în echipă. Momentan nu am coechipier. Cred că e posibil să pot face față și să recuperez cele două ore”, a declarat, la întoarcerea din Namibia, Iulian Rotariu.

O nouă provocare pentru pompierul botoșănean Iulian Rotariu. „O cursă la care voi pleca din start cu două ore penalizare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *