O nouă provocare pentru pompierul botoșănean Iulian Rotariu. „O cursă la care voi pleca din start cu două ore penalizare”

O nouă provocare pentru pompierul botoșănean Iulian Rotariu. Abia întors de la ultramaratonul din Namibia, unde s-a clasat pe locul al doilea, Rotariu va participa la o nouă cursă care se va desfășura în Norvegia.

„Urmează peste exact o lună și o săptămână o cursă în Norvegia, între 140 și 170 de km, se vor traversa două lanțuri muntoase în Alpii norvegieni, la 350 km de Cercul Polar, o cursă nonstop. O cursă la care voi pleca din start cu două ore penalizare pentru că voi pleca fără coechipier. Regula cursei e să se meargă în echipă. Momentan nu am coechipier. Cred că e posibil să pot face față și să recuperez cele două ore”, a declarat Iulian Rotariu.

Competiția din Norvegia va avea loc în perioada 22- 24 iulie. Iulian va alerga 140 de kilometri, cu o diferență de nivel de 9.000 de metri. În prezent, pompierul se află într-un program de recuperare și își dorește să facă și un curs de pregătire montană înaintea competiției din Norvegia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *