VIDEO Iulian Rotariu, mărturii de la ultramaratonul din Africa. „Am intrat în cursă cu 62 kg și jumătate și am ieșit cu 54”

Pompierul din Botoșani Iulian Rotariu continuă să uimească lumea prin forța, determinarea și ambiția cu care susține cauza copiilor cu autism din Botoșani, alergând în cele mai extreme condiții. Acesta s-a clasat pe locul II la ultramaratonul din desertul Namibia.

Nu doar că a reușit să termine cursa de 520 de kilometri, spre deosebire de alți opt concurenți care au abandonat competiția după primele etape, dar a fost un adversar puternic pentru elvețianul Marco Jaeggi, ocupantul locului 1. Mai mult, două zile consecutiv, a trecut primul linia de finish. Nu i-a fost însă deloc ușor. El a mărturisit prin ce a trecut pe parcursul acestei competiții.

„Am intrat în cursă cu 62 kg și jumătate și am ieșit cu 54”, a dezvăluit botoșăneanul.

The Track Namibia este unul dintre cele mai grele ultramaratoane din lume. Pe lângă distanța de 520 km (parcursă în nouă etape), concurenții au avut de înfruntat temperaturi extreme, ziua peste 50 de grade, noaptea sub zero grade.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *