VIDEO Om de afaceri din Botoșani, despre problema romilor: De vină sunt contractele pe care le-ați făcut prin Locativa, care sunt făcute aiurea

Proprietarul hotelului din Centrul Vechi, Gheorghe Câmpanu, a vorbit, vineri, în cadrul ședinței ATOP despre problema contractelor făcute de municipalitate prin intermediul Locativa cu persoanele de etnie romă care trăiesc acolo. Potrivit omului de afaceri, administrația nu a făcut mare lucru pentru Centrul Vechi întrucât sunt clădiri care nu sunt reabilitate, văruite, reparate chiar dacă etnicii au plecat din imobilele respective. Totodată, el susține că proprietarii de imobile din zonă, care nu își îngrijesc proprietățile ar trebui amendați.

„Nu i-ați dat o amendă preotului. Are geamuri sparte, are asta, dar îi place să fie proprietar în Centrul Vechi. Trebuie să își asume și responsabilitatea să întrețină clădirea asta. Și sunt multe, inclusiv ale lui Locativa, spații care se dărâmă, la care iar nu ați luat nicio măsură. […] Dacă nu era salubritatea, care face curățenie, ne mâncau șobolanii”, a spus omul de afaceri.

Potrivit acestuia, Centrul Istoric este emblema Botoșaniului, iar clădirile trebuie întreținute pentru că ar trebui să ne considerăm norocoși că avem această zonă.

„De vină sunt contractele pe care le-ați făcut prin Locativa, care sunt făcute aiurea. Acela care are până în 60 de ani, fă-i contract pe șase luni, să-i facă contractul pe șase luni, nu se angajează în șase luni…[…] Nu să stea în câțiva metri pătrați câte 20- 30, cu subînchirieri, cu din acestea”, a spus omul de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *