Botoșăneni scoși de pompieri din casă pentru a fi preluați de ambulanță

Câțiva botoșăneni au fost scoși de pompieri din casă pentru a fi preluați de ambulanță. Este vorba despre persoane supraponderale, care nu se puteau deplasa, iar angajații de la Ambulanță nu au putut să îi ia din apartamente, așa că au fost solicitați pompierii.

Aceștia au transportat persoanele respective, care aveau nevoie de îngrijiri medicale, din apartamentele în care locuiau la ambulanțe.

„Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local. În ultimele ore, misiunile acestora au vizat, în principal: acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD în 13 situații; verificarea secției ATI a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”; acordarea de sprijin refugiaților care intră în România prin cele două puncte de trecere a frontierei de la Rădăuți Prut și Stânca; transportul unor persoane supraponderale care aveau nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, din apartamentele proprietate, la ambulanță; stingerea a două incendii, în următoarele localități”, potrivit unei informări transmisă de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *