Incendiu într-o localitate din Botoșani! Tone întregi de furaje s-au făcut scrum de la o țigară

Un incendiu a avut loc într-o localitate din județul Botoșani după ce o țigară aprinsă aruncată pe niște furaje a stârnit vâlvătaia. Nu mai puțin de șapte tone de furaje s-au făcut scrum la Arborea.

Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi și voluntarii din comuna George Enescu, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„S-au salvat și protejat de foc casa și un alt depozit de furaje. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un fumător neglijent care a aruncat un rest de țigară aprinsă pe furaje”, precizează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local. În ultimele ore, misiunile acestora au vizat, în principal: acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD în 13 situații; verificarea secției ATI a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”; acordarea de sprijin refugiaților care intră în România prin cele două puncte de trecere a frontierei de la Rădăuți Prut și Stânca; transportul unor persoane supraponderale care aveau nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, din apartamentele proprietate, la ambulanță; stingerea a două incendii, în următoarele localități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *