UPDATE FOTO Accident la Botoșani! Doi soți aflați pe o motocicletă au fost răniți după ce au intrat într-o mașină

Un accident rutier soldat cu rănirea a doi soți a avut loc, duminică după-amiază, pe drumul care leagă localitățile Cristești și Oneaga, drum care este folosit ca alternativă la drumul Botoșani- Flămânzi, aflat în proces de modernizare. Potrivit primelor informații de la martori, cei doi tineri se aflau pe o motocicletă care, într-o curbă la dreapta, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism care circula din sens opus.

„Un barbat de 46 de ani, din comuna Rachiti, in timp ce se deplasa pe Drumul Comunal DC 51, cu un motociclu, pierde controlul asupra direcției de mers și întra în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani, din comuna Frumusica, care se deplasa din sens opus.
În urma impactului conducătorul motociclului și pasagera de pe acesta au suferit leziuni”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliției, delia Nenișcu.

Cei doi soți au fost aruncați de pe motor, suferind mai multe traumatisme. Ei au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

FOTO Accident cu patru răniți la Botoșani! Două mașini s-au izbit frontal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *