O firmă din Botoșani câștigă peste 13 milioane de lei din modernizarea unui drum județean din Suceava

asfaltare drum- botosaniO firmă din Botoșani câștigă peste 13 milioane de lei din modernizarea unui tronson dintr-un drum județean din județul Suceava. Este vorba de firma Try Grup Betoane SRL Botoșani, cea care a semnat un contract cu Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava pentru execuție lucrări pentru obiectivul de investiție ”Asfaltare DJ 178, Humoreni – Bălăceana, km 27+215 – 30+600, județul Suceava”.

Lucrarea presupune asfaltare drumului, lucrări privind colectarea, transportul și evacuarea apelor prin amenajarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, construite a patru podețe transversale, lucrări de siguranța circulației, semnalizare in plan orizontal și parapete de protecție.

De asemenea, va fi făcută o reabilitare a podului peste râul Soloneț la km 27+203 și construirea unui pod nou km 28+028 peste pârâu necadastrat. Vor fi făcute și lucrări de consolidare, cu zid de sprijin de rambleu și vor fi amenajate drumurile laterale pe o lungime de 15 m și o lățime de min 3.00 m, precum și accesele pentru proprietăți.

În prezentul proiect vor fi incluse relocarea stâlpilor de iluminat și a rețelei electrice, acolo unde este cazul, rezultând astfel un numar de 18 stâlpi ce necesită mutați.

Lucrarea a fost estimată la 14,6 milioane de lei, însă în urma licitației a fost adjudecată de societatea comercială Try Grup Betoane la 13,1 milioane lei.

CJ Botoșani va plăti peste 40 milioane de lei pentru un credit pe care vrea să îl ia de la bancă

One thought on “O firmă din Botoșani câștigă peste 13 milioane de lei din modernizarea unui drum județean din Suceava

  1. O firma careia ii dorim sa faca cinste judetului nostru asa cum Umbrarescu este apreciat peste tot in tara, pentru lucrarile de drumuri pe care le-a executat. Spuneti nu nerespectarii proiectelor de drumuri: bitumului ieftin si in dozaj redus, utilizării pietrisului de rau in locul pietrei concasate de cariera de munte si straturilor mai subtiri asternute dar incasate dupa proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *