CJ Botoșani va plăti peste 40 milioane de lei pentru un credit pe care vrea să îl ia de la bancă

Consiliul Județean (CJ) Botoșani va plăti peste 40 milioane de lei pentru un credit pe care vrea să îl ia de la bancă. CJ a lansat o licitație pentru achiziția de „servicii de acordare credit bancar în valoare de 80.000.000 lei”, iar costurile aferente acestui împrumut sunt estimate la 43 de milioane de lei.

Creditul bancar de 80 de milioane de lei ar urma să fie contractat pentru o perioadă de până maxim 15 ani, el fiind necesar pentru co-finanțarea și asigurarea fluxurilor nete de numerar aferente proiectelor de interes județean finanțate din fonduri externe nerambursabile post aderare.

 

One thought on “CJ Botoșani va plăti peste 40 milioane de lei pentru un credit pe care vrea să îl ia de la bancă

  1. Imprumutati ca sunteti la stat nu dati voi banii inapoi. Vor da inapoi banii din impozite platite, cei care sunt acum la scoala sau la gradinita daca nu vor pleca toti din tara. Ce beneficii va aduce drumul strategic? Doar asa ca sa sa spunem ca am facut si noi o lucrare mare. Cand vom scapa de vechile hotii cu bitumul in dozaj redus, cu pietrisul de rau in loc de piatra concasata, cu straturile turnate subtiri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *