VIDEO Accident într-un cimitir! Un BMW a lovit o maşină, două morminte şi un copac

Foto: Ziarul de Iasi

Un şofer cu BMW a reuşit o performanţă greu de egalat. A făcut accident într-un cimitir din Iaşi în care a lovit o maşină, două morminte şi un copac. Accidentul cel puţin bizar s-a petrecut în această dimineaţă, în cimitirul Sfinţii Petru şi Pavel din Iaşi, după ce şoferul cu BMW a uitat că regulile de circulaţie se aplică chiar şi printre morminte.

Astfel, într-o intersecţie din cimitir, şoferul nu a acordat prioritate unui alt autoturism, condus de un şofer începător, iar cele două maşini s-au lovit puternic. După impact, BMW-ul a fost proiectat în două morminte, pe care le-a distrus, iar apoi s-a oprit într-un copac.

În urma accidentului au rezultat trei victime, toate în viaţă, care au avut nevoie de îngrijiri medicale. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Ambulanţă şi ale Poliţiei. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Totuşi, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

Sursa: antena3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *