Un important drum comunal din județul Botoșani va fi modernizat. Bugetul: 1,7 milioane de lei

investitii la Manoleasa Botosani (8)Primăria comunei Unțeni a lansat licitația pentru modernizarea drumului comunal DC 360, care leagă Unțeniul de drumul național DN 29 D (Botoșani- Ștefănești). Bugetul alocat acestei investiții este de 1,7 milioane de lei, bani cu care se vor moderniza 1,16 kilometri de drum.

Drumul comunal DC 360 a cărui modernizare face obiectul investiției, asigură accesul locuitorilor la gospodăriile și instituțiile administrative, economice, educaționale din comună și județ și totodată asigura accesul spre drumul national DN29D. Traseul proiectat în plan drumul comunal DC 360 propus pentru modernizare are o lungime de 1163 m. Pe întreg traseul drumului comunal există un număr de 4 curbe, cu valoarea cea mai mică a razei de 250 m. iar cea mai mare de 2000 m. Suprapunerea traseului proiectat peste cel existent cu mici dezaxâri pentru corectarea elementelor geometrice duce la economii importante”, precizează reprezentanții Primăriei Unțeni.

Ofertele firmelor de construcții trebuie depuse până pe 27 iulie.

Drumul comunal DC 360 asigură legătura drumului comunal DC29 din comuna Unteni, asfaltat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cu drumul național DN 29D, care se află în curs de modernizare.

 

One thought on “Un important drum comunal din județul Botoșani va fi modernizat. Bugetul: 1,7 milioane de lei

  1. Va rugam nu folositi piatra de la Ripiceni ca stim ca nu-i buna. Au fost niste drumuri la Stauceni si s-au distrus repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *