Crima de la Flămânzi: Autorul, de doar 24 de ani, a fost arestat preventiv. Vezi cine e ucigaşul!

Tânărul de 24 de ani care a comis crima de pe 4 iulie de la Flămânzi a fost arestat preventiv, vineri, în baza unui mandat emis de Tribunalul Botoşani.  Este vorba de Marian Grădinariu, din judeţul Iaşi, care era angajat la stâna de la Flămânzi, unde s-a petrecut evenimentul.

Individul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor şi tâlhărie, după ce a ucis un bărbat de 65 de ani pe care l-a şi jefuit.

Vă reamintim că, pe 4 iulie, polițiștii din Botoșani au fost sesizați chiar de proprietara stânii cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat. Tânărul care a comis fapta a fost prins la scurt timp, însă până vineri a stat la Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde a fost expertizat pentru a se stabili dacă are discernământ.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani formulată în dosarul nr. 400/P/2022. În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 3, art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Grădinariu Marian, reţinut preventiv în Arestul IPJ Botoşani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tâlhărie, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 188 alin. 1 din Cod Penal şi art. 233 alin. 1 Cod penal, cu aplic art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.07.2022 şi până la data de 06.08.2022 inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Grădinariu Marian. În baza art. 275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul pentru asistenţa juridică din oficiu a inculpatului, în sumă de câte 313 lei, se va achita Baroului Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei pe numele avocat Luca Eduard. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru Ministerul Public. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 8 iulie 2022, ora 13:30

 

FOTO Cutremurător! Botoșănean mort într-un accident rutier, chiar de ziua sa de naștere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *