Actorul din Botoșani care nu uită de unde a plecat. Apare într-un serial pe Netflix, dar dă vacanțele de lux pe cele dintr-un sat din județ

Actorul botoșănean George Burcea ar da oricând vacanțele luxoase pe cele de la Puțureni, în județul Botoșani, unde a copilărit. Mândru de locul din care provine, actorul, care recent a filmat pentru un serial Netflix alături de Catherine Zeta Jones, și-a luat cele două fetițe, pe care le are din căsătoria cu Andreea Bălan, și le-a adus, cu trenul, la Puțureni pentru ca acestea să petreacă timp alături de el, de bunica și străbunica lor.

Ne-am plimbat cu căruța la străbunica de la Puțureni”, este mesajul actorului la o fotografie în care Ella și Clara apar într-o căruță pe un drum din localitate.

Foarte zâmbărețe, copilele se bucură din plin de timpul de calitate petrecut alături de tatăl lor în județul Botoșani, mai exact în satul Puțureni din comuna Coțușca.

În serialul Wednesday, George Burcea îl va interpreta pe Lurch, și joacă alături de actori celebri precum Catherine Zeta Jones, Luis Guzman sau Jenna Ortega. Regizorul este Tim Burton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *