Un bărbat din Botoșani a furat hainele unui tânăr, s-a îmbrăcat cu ele și a urcat în tren. Polițiștii l-au prins și l-au dezbrăcat

Un bărbat de 37 de ani, din orașul Ștefănești, județul Botoșani, a fost prins de polițiști după ce a furat hainele unui tânăr de 22 de ani, s-a îmbrăcat cu ele și a urcat în tren. Totul s-a petrecut la începutul acestei săptămâni, în Gara Burdujeni, din Suceava.

Tânărul de 22 de ani, din Giurgiu, și-a lăsat bagajul nesupravegheat în gară și a plecat să mănânce. Botoșăneanul Ionuț Avârvarei a profitat de acest lucru, a luat bagajul și a plecat cu el într-o zonă din laterala gării, și-a aruncat hainele și s-a îmbrăcat cu ce a găsit în bagaj, a luat portofelul și ce a mai găsit mai de preț, apoi a aruncat restul.

Liniștit, s-a urcat în trenul spre Botoșani. Spre ghinionul său, polițiștii au văzut totul când au cercetat camerele de supraveghere și au anunțat Biroul Județean al Poliției Transporturi Botoșani. Echipajul din Botoșani a urcat în tren și l-a descoperit pe individ.

El a fost percheziționat de polițiștii botoșăneni și toate bunurile furate au fost recuperate și restituite posesorului. Prejudiciul a fost estimat de proprietar la 2.000 de lei. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru furt, el fiind un „client” mai vechi al oamenilor legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *