FOTO Tragedie! Un bărbat din Botoșani a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

Un bărbat de 62 de ani, din localitatea Santa Mare, și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins casa. S-a întâmplat joi după-amiază. Cu câteva ore înainte de a observa că locuința este cuprinsă de flăcări, vecinii l-au văzut în curte, aprinzând mai multe resturi vegetale de lângă clădire. Lăsat nesupravegheat, focul s-a extins la casă.

Chemați în ajutor, pompierii militari de la Gărzile de Intervenție Ștefănești și Trușești, au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului. Aceștia au constatat că întreaga locuință era cuprinsă de flăcări, existând pericolul de propagare a flăcărilor la casa vecinilor, potrivit unui comunicat al ISU Botoșani.

Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au început și cautarea proprietarului despre care nu se știa dacă era sau nu în interior, în momentul izbucnirii incendiului. Din nefericire, acesta a fost găsit decedat, într-una dintre camere. Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile care erau depozitate în interiorul casei”, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *