Bărbat gol puşcă pe Pietonalul Unirii din Botoşani. A fost ridicat de jandarmi

Un bărbat din Botoşani a ieşit, duminică după-amiază, gol puşcă pe străzile din Botoşani. Botoşăneanul complet dezbrăcat a fost observat în Piaţa Revoluţiei, chiar în faţa Primăriei, şi apoi pe Pietonalul Unirii din municipiu. Martorii au sunat la 112, iar un echipaj de jandarmi a ajuns la faţa locului.

Bărbatul, care are doar 31 de ani, a fost ridicat de oamenii legii şi cu maşina Jandarmeriei a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean  Mavromati Botoşani, iar apoi direcţionat către Secţia de psihiatrie a aceleaşi unităţi spitaliceşti. Scenele au revoltat botoşănenii care se aflau la plimbare pe Pietonalul Unirii.

Un tânăr s-a dezbrăcat gol pușcă în fata Consiliului și a luat-o la pas spre Unirii și cred ca abia pe la muzeu la oprit jandarmeria cu duba. Era ziua mare cu Unirii plină de copii şi ăsta umbla gol pușcă”, a spus un cititor BotosaniNews.

sursa foto: antena3.ro

FOTO Un botoșănean gol-pușcă se „dezinfecta” în spatele unor blocuri din municipiu. Polițiștii locali l-au dus la spital

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *