FOTO Un botoșănean gol-pușcă se „dezinfecta” în spatele unor blocuri din municipiu. Polițiștii locali l-au dus la spital

Un botoșănean gol-pușcă a fost surprins de polițiștii locali în timp ce se „dezinfecta” în spatele unor blocuri. Bărbatul a fost văzut, joi, în zona str. Sucevei, în timp ce se spăla cu pastă de dinți și Coca Cola.

Bărbatul a făcut cumpărăturile la supermarket, s-a deplasat în spatele blocurilor, unde s-a dezbrăcat la pielea goală și se spăla cu pastă de dinți, clătindu-se cu Coca-Cola în ideea că astfel se protejează de virusul SARS-CoV-2.

Polițiștii locali împreună cu echipajul medical au transportat persoana în cauză, P. Dumitru, la Spitalul Județean de Urgență ,,Mavromati” pentru evaluare, unde s-au recoltat probe în vederea depistării infectării cu virusul SARS-CoV-2, ulterior fiind condusă pe secția de Neuro-Psihiatrie pentru examen de specialitate.

One thought on “FOTO Un botoșănean gol-pușcă se „dezinfecta” în spatele unor blocuri din municipiu. Polițiștii locali l-au dus la spital

  1. bre, da nestiutori!…. si politisti, si „jurnalisti: pai coca cola are suficient acid fisforic sa distruga stratul de grasime de la spike iar de pasta de dinti…. clar ca mai distruge si el….. Asta e, daca sperioati oamenii ce vreti?!!! Omul practic isi ia masuri….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *