Prezentare cu fast a noului lot al FC Botoșani. Evenimentul cultural sportiv va avea loc în perioada 9-10 iulie

Asociația Fotbal Club Botoșani a cerut acordul Consiliului Local de a organiza, în perioada 9-10 iulie, un eveniment cultural sportiv pe strada Cuza Vodă, sectorul cuprins între intersecția Marchian și intersecția cu strada Transilvaniei.

În urma unui proces de rebranding dorim să organizăm un eveniment de lansare a noii identități a clubului de fotbal, pe parcursul a două zile, respectiv 9 și 10 iulie, pe platoul exterior al Casei de Cultură a Sindicatelor”, motivează Asociația Fotbal Club Botoșani.

Astfel, va fi amplasată o scenă cu un ecran video la intrarea la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde, în prima zi, va fi prezentat noul lot al FC Botoșani și noul echipament de joc, va fi un tort speciaL, muzică și dans.

Un al doilea ecran video ar urma să fie amplasat pe latura dinstre strada Cuza Vodă și Parcul Filateliei. Va exista și o zonă de servire a preparatelor alimentare oferite de comercianți cu rulote tip fast-food.

”Pentru prima zi a evenimentului purtăm discuții și urmează să analizăm oportunitatea amplasării în incinta stadionului a unei platforme de tip DinnerInTheSky – pentru servirea unei cine la înălțime de către invitații VIP ai clubului, (…) Prin promovarea acestui eveniment avem în vedere impregnarea din loc în loc, în diverse zone din municipiu, pe asfalt, cu var alb, a unor mesaje sau desene”, mai precizează sursa citată.

Organizatorii mai anunță că în sectorul cu food trucks, pe Pietonalul Unirii și la poarta pricipală a stadionului va fi amplasată câte o cabină foto, cu însemnele FC Botoșani, unde suporterii să poată să facă fotografii. Pe parcursul evenimentului, circulația în zonă urmează să fie închisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *