Controale la Botoșani cu polițiști, jandarmi și specialiști antidrog! Peste 180 de persoane legitimate și zeci de mașini controlate

Acțiunile pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și a accidentelor rutiere determinate de nerespectarea regimului legal de viteză sau a consumului de alcool sau de substanțe psihoactive, au continuat și în weekendul care a trecut, 25-26 iunie 2022, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Astfel, polițiștii, împreună cu polițiști locali, jandarmi, precum și specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog au acționat în întreg județul, în cadrul activităților fiind legitimate peste 180 de persoane și controlate 90 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 86 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 25.000 de lei, dintre care, 25 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 61 din 1990 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Totodată, au fost reținute 7 permise de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com