FOTO Viorica Dăncilă, la petrecere în Botoșani. Fostul premier i-a tăiat moțul finuței sale, Ecaterina

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a venit la Botoșani pentru a participa la petrecerea de tăiere a moțului a finuței sale, Ecaterina. Petrecerea, cu zeci de invitați, a avut loc, duminică, într-o locație situată în pădure, iar totul a fost organizat cu temă tradițională.

Cumătrii Vioricăi Dăncilă sunt fostul consilier local Andreea Buiuc și fostul consilier de stat Radu Țipișcă. Cei doi au o minune de fetiță, de un an, care a fost botezată de Viorica Dăncilă și soțul său, Cristinel Dăncilă.

Micuța Ecaterina a ales: rujul, spicul de grâu, busuiocul, cheia de la mașină și Constituția României.

La eveniment au participat aproximativ 50 de persoane, printre care rude, prieteni, dar și membri din partidul NOI. Andreea, în prezent mămică cu normă întreagă, și Radu, care este și președintele filialei Botoșani a partidului NOI, s-au ocupat de organizare până la cel mai mic detaliu, iar la solicitarea Vioricăi Dăncilă, totul a fost realizat în stil tradițional moldovenesc. Astfel că invitații au parte de un decor tradițional, muzică specifică, dar și bucate care îți lasă gura apă. De pe masă nu au lipsit tradiționalele sarmale făcute la ceaun, carnea la proțap, tochitură, dar și băutura tradițională.

 

Monden! Doi botoșăneni au ales-o pe Viorica Dăncilă, fostul premier, să le boteze copilul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *