Un fost colonel de la ISU a devenit preşedinte de partid. Va conduce filiala din Botoşani

Partidul „Naţiune Oameni Împreună – Noi”, constituit de fostul premier şi lider social democrat Viorica Dăncilă, şi-a constituit filiala în judeţul Botoşani. Partidul va fi condus la Botoşani de fostul ofiţer de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Radu Ţipişcă. El este și secretar general adjunct la nivel național.

Despre NOI (Națiune Oameni Împreună) spune că este un partid de centru-stânga, un partid care înțelege că dialogul, consensul și abordarea constructivă, sunt singurele soluții pentru a aduce pacea în societatea românească și pentru a putea răspunde provocărilor naționale și internaționale.

NOI este un partid deschis, care se adresează tuturor cetățenilor și care pune interesele țării și ale românilor, mai presus de oricare alte interese. Ne dorim să readucem în simțire patriotismul, ca sentiment natural de devotament și loialitate. Iubirea de neam și de țară se află la baza sistemului nostru de valori. Pentru că mă regăsesc în toate valorile promovate de partidul ”Națiune Oameni Împreună” am decis că este momentul să încep un nou capitol și să deschid o nouă filă din cartea vieții. Am acceptat provocarea de a începe o carieră politică în calitate de secretar general adjunct la nivel național și președinte interimar al Organizației Județene Botoșani. Avem multe obiective de îndeplinit, obiective care au fost trecute în plan secund de guvernanții actuali”, a spus Radu Țipișcă.

Ţipişcă, care s-a pensionat de curând, este cumătru cu Viorica Dăncilă, aceasta botezându-i fetiţa pe care o are cu Andreea Buiuc.

Monden! Doi botoșăneni au ales-o pe Viorica Dăncilă, fostul premier, să le boteze copilul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *