Afacerile unui cunoscut botoșănean se duc pe apa sâmbetei. Ce se întâmplă cu averea tânărului milionar

Sebastian Dobrincu, originar din Botoșani, este cunoscut ca unul dintre tinerii geniali din România. El este cel mai tânăr jurat din cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”. Totuși, se pare că de la un timp, tânărul milionar nu o duce prea bine cu banii, scrie substanțial.ro. Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr jurat din cadrul emisiunii „Imperiul Leilor”. Este cunoscut drept fiind unul dintre cei mai tineri milionari de la noi din țară. Însă, puțini sunt cei care știu că, de la un timp, tânărul afacerist nu o duce prea bine când vine vorba de afaceri. Sebastian Dobrincu a avut parte de pierderi mari în ultimul timp. Totuși, acest lucru nu-l va demoraliza pe tânărul investitor.

Sebastian Dobrincu este milionar de pe urma afacerilor sale din domeniul IT. Este un bun exemplu de urmat în rândul tinerilor. Însă, tânărul nu a reușit să se lanseze pe piața din România în domeniul în care deja excelează peste Ocean. Cel mai tânăr jurat de la „Imperiul leilor” are 23 de ani și are o avere estimată la două milioane de dolari.

Chiar dacă nu a avut succes în România, americanii s-au arătat foarte mulțumiți de ideile sale. Astfel, el a devenit unul dintre cei mai tineri multimilionari din Silicon Valley. El a reușit să atingă succesul în IT cu o platformă digitală de marketing, Storyheap.

Pierderi
Firma sa, Socialbase este inactivă fiscal încă din anul 2020. În acel moment, firma a raportat o cifră de afaceri 0 și pierderi de 3.000 de lei în cei doi ani de activitate. Cealaltă firmă a sa a avut și ea, de asemenea, cfira de afaceri tot 0, după cei patru ani de activitate. În anul 2021 a raportat o pierdere de 350 de lei, după ce în anii anteriori, firma a raportat pierderi de 1.700 de lei.A treia firmă înființată de tânărul milionar, Ireal Meta Labs a fost înființată anul trecut. Aceasta a avut o cifră de afaceri de 108.118 lei. Chiar și așa, totodată, această firmă a avut și ea pierderi de 32.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *