FOTO Autovehicule parcate neregulamentar în Botoșani, blocate de polițiștii locali

Mai multe autovehicule, printre care și două microbuze de transport persoane, parcate neregulamentar, au fost blocate de polițiștii locali, în noaptea de 22 iunie. Polițiștii locali au desfășurat acțiuni pentru constatarea și sancționarea unor fapte de nerespectare a prevederilor legale privind staționarea, oprirea, parcarea și accesul interzis.

În acest sens au fost sancționați un număr de 10 conducători auto pentru parcarea autovehiculelor destinate transport marfă și călători, în alte locuri decât cele stabilite fiind dispuse și măsuri complementare sau administrative. Este vorba despre opt autovehicule de transport marfă și două microbuze de transport persoane, care au fost blocate. Totodată au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum total de 3.100 lei.

„În perioada următoare vor fi intensificate astfel de acțiuni, pentru descurajarea unor fapte de oprire, parcare, staționare în alte locuri decât cele stabilite”, precizează Poliția Locală.

One thought on “FOTO Autovehicule parcate neregulamentar în Botoșani, blocate de polițiștii locali

  1. Ar fi cazul ca Poliția Locală sa se ocupe mai mult de parcarea autoturismelor pe spații verzi și in locuri nepermise si sa fie sancționați șoferii indisciplinați dar nu pe criterii de ,,pile,,In toate orașele din țara se ridica mașinile sau se blochează rotile dar la noi nu.De ce? Nu vrea primarul? Vrea doar voturi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *