Primăria Botoșani vrea să reamenajeze spațiile publice urbane și patru sensuri giratorii

sens giratoriu, strada bucovina, strada george enescu, stiri, botosani, stiri din botosaniProiectul ”Amenajare peisagistica a teritoriului SDL, inclusiv a sensurilor giratorii”, depus de Primăria Botoșani în cadrul Programului Operational Regional, în valoare de 926,542.46 Iei, a fost acceptat spre finanțare.

Scopul proiectului este reprezentat de imbunatatirea peisagistica a teritoriului SDL, prin reamenajarea spațiilor publice urbane inclusiv a sensurilor giratorii, pe parcursul a 16 luni.

Amenajarea peisagistică vizează plantarea a 220 puieti de arbori cu coronament format în principal pe străzile Imparat Traian, strada T. Viadirnirescu, strada Dragos Voda si strada Savenilor, montare de mobilier urban și stalpi de iluminat.

De asemenea, vor fi amenajate patru sensuri giratorii, respectiv din intersecția Grivita cu Tudor Vladirnirescu- Donici; intersectie T. Vladirnirescu – Imparat Traian; intersectie Imparat Traian – Octav Onicescu și intersectie Grivita- Independentei -Dreptatii (spate mall).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *