Bărbat urmărit de autoritățile din Germania, prins de polițiștii de frontieră din Botoșani

Un bărbat urmărit de autoritățile din Germania a fost prins de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, în timp ce încerca să intre în România. Omul,  cu cetăţenie Republica Moldova, era căutat în vederea arestării de autorităţile din Germania, pentru săvârşirea unor infracţiuni împotriva proprietăţii, pe teritoriul acestui stat.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în data de 23 iunie a.c., în jurul orei 03.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în România, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 36 de ani, pasager al unui microbuz cu destinaţia Germania.

„La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare de către autorităţile din Germania, bărbatul fiind acuzat de săvârşirea unor infracţiuni împotriva proprietăţii, pe teritoriul acestui stat. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, precizează sursa citată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *