Plimbare cu ghinion pentru doi botoșăneni aflați la volan. Polițiștii i-au tras pe dreapta și le-au „oferit” câte un dosar penal

Plimbare cu ghinion pentru doi botoșăneni, care au fost trași pe dreapta de polițiști, în timp ce circulau în trafic, cu mașina.

La data de 22 iunie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit pentru control pe Drumul Județean, DJ 292, în comuna Corlăteni, o autoutilitară condusă de un tânăr de 21 de ani, din comuna Dimăcheni. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta circula cu o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, care era expirată din luna ianuarie 2022. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poiție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal, din localitatea Baranca, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Prețul la motorină și benzină, compensat de Guvern pentru trei luni

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *