FOTO Șapte locuri de joacă din municipiul Botoșani vor fi reutilate. Vezi care sunt acestea!

Un număr de șapte spații de joacă de pe teritoriul municipiului Botoșani vor fi reutilate, potrivit reprezentanților Primăriei Botoșani. Acestea nu doar că vor fi reabilitate dar vor fi dotate și cu echipamente de joacă respectând anumite tematici.

Astfel, locul de joacă din Aleea Constantin Gane nr. 6 va avea ca tematică „Oceanul”, cu un complex de joacă vapor. Locul de joacă ANL Cișmea – tematica „Medieval” (complex joacă castel sau cetate). Spațiul de joacă Bulevardul George Enescu nr. 9 – tematica „Speedpark” (complex de joacă trenuleț), iar locul de joacă Aleea Scurtă 2, sc. B – tematica „Dumbrava minunată” (complex joacă pădure/copac).

De asemenea, locul de joacă Aleea Mihail Kogălniceanu nr. 5 va avea tematica „Medieval” (complex de joacă castel/cetate, complex cu 2 tobogane și trenuleț medieval), cel de la Scuar Piața Viilor – tematica „Cartea junglei” (complex junglă cu 2 tobogane), iar locul de joacă Calea Națională nr. 8 – tematica „Poienița verde” (complex Poienița cu 2 tobogane).

Pe lângă aceste complexuri, locurile de joacă vor mai avea leagăne cu scăunele normale și baby, balansoare, figurine, jocuri interactive (tablă de desen cu cretă) sau căsuțe de joc. Suprafețele spațiilor de joacă vor fi acoperite cu tartan.

Potrivit sursei citate, serviciile de furnizare și montare a echipamentelor vor fi asigurate de S.C. ART DECOR SRL, în baza unui contract în valoare de 811.745 lei fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com