Apel umanitar! O mămică însărcinată din Botoșani nu are bani să ajungă la medic

Asociația Umanitară Simona Elena și Voluntarii a lansat un apel pentru ajutorarea unei mămici însărcinată, care nu are bani să ajungă la medic. Femeia este dintr-o localitate de lângă Dorohoi și este mamă a încă patru fetițe, una de un anișor, una de trei ani jumătate, una de 11 ani și una de 14 ani.

Consultația și drumul ar costa 300 lei, dar mama nu își permite acest lucru și abia le creste pe fetite din alocații, în timp ce tatăl e plecat la munca în afara tarii, dar încă nu a luat primii bănuții ca să-i poată trimite. Până să plece tatal muncea cu ziua prin sat”, a scris președinta asociației, Simona Elena.

Ea vrea să sprijine pe mămică sa meargă la medic, însă, în același timp, vrea să le cumpăre fetițelor alimente, lapte praf și scutece pentru bebeluș.

Le ajutam și de data acesta sa treacă cu bine peste greutăți? Nu vreau sa judecam pe nimeni vreau doar să ajutăm și dacă vrei sa ne fii alături vino alături de noi! Orice donație conteaza și tu poți ajuta!”, este apelul Simonei Elena.

Conturile Asociației Umanitare Simona Elena și Voluntarii deschis la Banca Transilvania sunt:

RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si
RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO
RO11BTRLGBPCRT0587762901 LIRE
SWIFT: BTRLRO22

Gest frumos făcut de o asociație din Botoșani. A oferit un tort unei fetițe de 11 ani, pentru că mama sa nu avea bani să îl cumpere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *