Alertă meteo! Cod galben emis, miercuri dimineață, pentru județul Botoșani

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri dimineață, o avertizare de tip Cod galben valabilă pentru județul Botoșani. Avertizarea intră în vigoare la ora 8.00 și expiră la ora 21.00. Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat vor avea loc intensificări ale vântului cu viteze de 55…75 km/h. Codul este valabil în județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău și Vaslui.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani cere populației ca pe perioada Codului galben de vânt să țină cont de următoarele recomandări:

  • În această perioadă, fiți foarte atenți dacă vă deplasați în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
  • Parcați autoturismele în locuri ferite!
  • Nu atingeți firele de electricitate dacă sunt căzute la pământ și nu vă adăpostiți aproape de construcții improvizate: corturi, schele sau clădiri cu fațade ce prezintă semne de degradare.

VIDEO Scandalos! Bărbat umilit și filmat de doi consăteni. „Hai, bagă capul acolo! Ți-au zis că îți dau 100”. Este incredibil ce i-au făcut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *