O femeie din Botoșani a fost lovită de o mașină condusă de o șoferiță

O femeie din județul Botoșani a fost lovită de o mașină, sâmbătă, pe raza localității sucevene Pojorâta. Maria V. din oraș Flămânzi, sat Chițoveni, județul Botoșani, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea DJ 175 fără a se asigura, fiind acroșată de autoturismul Audi condus de  Andra O. din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

După producerea accidentului, la circa 10 minute, Gheorghe U. din comuna Fundu Moldovei, sat Colacu, județul Suceava, ajuns ulterior la fața locului, s-a urcat la volanul autoturismului implicat pentru a degaja zona și l-a condus circa 15 metri schimbând poziția acestuia, modificând astfel starea locului accidentului.

Victima a fost preluată de un echipaj al Ambulanței Câmpulung Moldovenesc fiind transportată la Spitalul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Conducătoarea autoturismului implicat a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii fac cercetări pentru  ”vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *