FOTO & VIDEO Cel mai în vogă serviciu de creat amintiri al momentului, acum la Botoșani! Maison des fleurs aduce cabina 360 selfie la evenimentul tău

Maison des fleurs, locul în care poți găsi cele mai tari aranjamente de flori și baloane la nunți, botezuri, cumetrii și alte petreceri, lansează un serviciu de creat amintiri în vogă. 360 video booth by Maison des fleurs îi va încânta pe toți invitații de la petrecere deoarece creează amintiri vii, în mișcare, ca să poți lua pulsul petrecerii și la ani distanță.

Maison des fleurs este o florărie situată vizavi de Școala 11 din Botoșani. Angajații de aici sunt mereu în pas cu tendințele în tot ceea ce înseamnă aranjamente florale, organizarea evenimentelor etc. Tocmai de aceea, propretara florăriei, Adina Sîrbu, a decis să le ofere clienților, care apelează la ea atunci când au programat cele mai importante evenimente din viața lor, 360 selfie, o platformă cu braț rotativ ce captează cadre video cu efecte slow motion, fast motion și boomerang din toate unghiurile, pe care invitatii le pot share-ui pe social media.

Video booth 360 este un concept nou în zona de entertainment pentru evenimente, dar nu inaccesibil. Îmi place să vin cu idei noi și eu zic că la Botoșani trebuie neapărat să avem așa ceva la petreceri pentru că sunt momente de care vrem să ne amintim cu drag. Adică, invitații se ocupă de distracție, iar noi ne asigurăm că își vor aminti cele mai tari momente. Cu siguranță cei prezenți vor fi fascinați de această metodă specială de a înlocui tradiționalele mărturii cu fotografii care redau exact atmosfera de petrecere. Oaspeții se vor simți cu siguranță în centrul atenției, cu ajutorul camerei care se rotește în jurul lor și astfel nicio parte din outfit nu rămâne nefilmat.”, mărturisește Adina.

Cele mai cochete aranjamente florale

Adina Sîrbu realizează cele mai cochete aranjamente florale pentru nunți, cumătrii, botezuri, dar și alte evenimente speciale. Cu o experiență de câțiva ani în domeniul aranjamentelor florale, Adina pune pasiune în tot ceea ce face, iar creativitatea sa este incredibilă. Cu determinare, migală și talent, botoșăneanca reușește să realizeze printre cele mai moderne buchete de mireasă, aranjamente pentru masa mirilor, lumânările mirilor, dar și aranjamente pentru cristelnițe și lumânări de botez.

„Maison des Fleurs” este pe Calea Națională nr. 50 (vis a vis de Școala nr. 11), iar Adina Sîrbu îi așteaptă personal pe clienți, chiar și pe cei mai nehotărâți, care nu știu exact ce fel de flori să aleagă pentru femeile speciale din viața lor: soții, iubite, fiice ori mame.

Pentru mai multe detalii puteți suna la 0749298149 sau direct la sediul „Maison des Fleurs” de pe Calea Națională nr. 50 (vis a vis de Școala nr. 11). Pe Adina o găsiți și pe facebook: https://www.facebook.com/florariebotosani1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *