ANAF ne ”vânează” pe Facebook și Instagram. Fiscul, cu ochii pe vacanțele românilor

Fotografiile din vacanţă postate pe reţelele de socializare îi pot da de gol pe românii cu bani nedeclaraţi. ANAF vânează pe Facebook poze din concediile de lux, iar posesorii lor vor trebui să justifice de unde au avut bani să meargă în destinaţii exotice.  Atenție mare cu ce vă lăudați pe rețelele sociale și nu doar din cauza hoților. De acum înainte, și Fiscul vă vânează fotografiile cu lux și opulență și vă iau la puricat veniturile. Începând cu data de 1 iulie 2022, ANAF va derula controale ample în toată țară.

Cei de la ANAF au promis că de la 1 ianuarie 2023, când se vor debloca angajările la stat, atunci vor face mult mai multe angajări și automat inspectorii ANAF se vor muta în mediul online, acolo unde știm foarte bine că românii obișnuiesc, unii dintre ei, să posteze diverse poze care nu au legătură cu realitatea.

Mașini scumpe sau vacanțe exorbitante vor intra în ochii inspectorilor ANAF, pentru că în perioada  2016-2019 s-a făcut o analiză la nivelul țării noastre și aceasta a scos la lumină cifre impresionante.

Peste 560.000 de români nu pot justifica, atenție, o sumă de 20 de miliarde de euro. De aceea, inspectorii ANAF au realizat că ar trebui să caute mai bine în social media. Totodată, aceștia mai susțin că în fiecare secundă în România se pierd undeva la 507 euro din cauza evaziunii fiscale.

Dacă până acum, pentru o persoană fizică, inspectorii ANAF aveau la dispoziție 270 de zile perioadă maximă pentru a verifica aceste cazuri, aceștia își propun ca de anul viitor să aibă o perioadă de 60 de zile.

Sursa: antena3

One thought on “ANAF ne ”vânează” pe Facebook și Instagram. Fiscul, cu ochii pe vacanțele românilor

  1. ANAFUL sa se ocupe de recuperarea miliardeleor de euro de la UDREA, BASESCU, ETC ETC SI TOTI HOTII POLITICI !
    NU SA AMENINTE POPULATIA SA LE FOE RUSINE !
    CATI BANI SAU RECUPERAT DE LA HOTII DE BANI PUBLICI DAT SPRE RECUPERARE ???
    ACOLO SUNT BANII FURATI CU ACORDUL JISTITIE I PARTE IN HOTIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *