Atenție, șoferi! Polițiștii rutieri botoșăneni ies cu radarele în weekend. Vor fi efective mărite

În weekend-ul care urmează, poliţiştii botoșăneni sunt la datorie pentru prevenirea faptelor antisociale, accidentelor de circulaţie, dar şi pentru desfăşurarea de activităţi informativ-preventive pentru prevenirea consumului de alcool și substanţe psihoactive, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani vor acționa zilnic, cu efective mărite, pe raza întregului județ, cu toate mijloacele tehnice din dotare (aparate radar, aparate alcooltest şi drugtest) pentru prevenirea accidentelor rutiere, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme fără a deține permis de conducere sau sub influența băuturilor alcoolice, ori a substanțelor psihoactive, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în proximitatea barurilor, discotecilor și a zonelor de agrement.

Scopul activităților este unul preventiv. Vă recomandăm să respectați legislația și să aveți un comportament care să nu contravină normelor legale, pentru a evita să fiți implicați în evenimente nedorite!”, precizează IPJ Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *