Manifestări în acest weekend, la Botoșani. Jandarmii vor intensifica măsurile de ordine publică

În weekend-ul care urmează, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va intensifica măsurile specifice de ordine publică, în vederea prevenirii unor incidente nedorite pe timpul manifestărilor publice cu participare numeroasă, de natură religioasă și sportivă, dar și în cadrul misiunilor executate în cooperare cu polițiștii și polițiștii de frontieră botoșăneni.

Sâmbăta, jandarmii vor veghea la respectarea fair-play-ului în timpul meciului de promovare în Liga a-III-a, disputat de echipele de fotbal C.S.O. Viitorul Darabani și Flacăra Erbiceni pe Stadionul orășenesc ,,Chirica Pușcașu” Darabani. Duminică, jandarmii vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale atât la Zilele comunei Corni, cât și la spectacolul anual ,,Hramul Bisericii Duminica Tuturor Sfinților” în comuna Pomârla.

Pe lângă prevenirea faptelor de tulburare a ordinii și siguranței publice, efectivele de jandarmerie vor lua măsurile necesare, împreună cu personalul celorlalte structuri responsabile, pentru combaterea traficului și consumului de substanțe interzise pe timpul desfășurării manifestărilor publice, fapte de natură penală prevăzute de legislația antidrog.

Recomandăm participanților să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să nu se implice în acțiuni ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice, iar în situații care impun intervenția forțelor de ordine, să solicite sprijin în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgență 112”, precizează într-un comunicat IJJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *