FOTO Desfășurare de forțe la Modern Calor pentru un scenariu devastator! Cutremur urmat de o explozie și incendii. Mai mulți angajați răniți

Desfășurare de forțe impresionantă, joi seară, la Modern Calor, după un scenariu devastator. În urma a două cutremure, în municipiul Botoşani s-au înregistrat pagube majore, iar în incinta furnizorului de agent termic, s-au produs mai multe situații de urgență, fiind și victime. Din fericire, totul a fost o simulare.

Potrivit scenariului, din cauza cutremurului, în zona sălii cazanelor și a motoarelor termice s-a produs o explozie, urmată de două incendii, iar mai mulți angajați au avut nevoie de ajutor medical. Alte două persoane, care executau lucrări de mentenanță la nivelul turnului din interiorul obiectivului, la o înălțime de aproximativ 40 de metri, nu au mai putut să coboare deoarece scara de acces nu mai prezinta siguranță.

Pe timpul efectuării unor lucrări de excavație la conductele din apropierea bazinului de rezervă apă tehnologică, a fost descoperit un element de muniție neexplodată din timpul conflictului armat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *