CNI relansează licitația pentru construcția laboratorului microbiologie boli infecțioase din Botoșani

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat, în această săptămână, licitația pentru realizarea unui laboratorul de microbiologie boli infecțioase în Botoșani. Este vorba de o construcție nouă în care va fi realizată în curtea Secției de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Mavromati di Botoșani.

CNI a alocat pentru proiectul “Construire clădire laborator microbiologie boli infecțioase pentru biologie moleculară RT-PCR, str. Ștefan cel Mare nr.39, municipiul Botoșani, județul Botoșani”, un buget de 2,3 milioane de lei. Suma cuprinde atât proiectarea, cât și execuția de lucrări și asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor.

Proiectul a fost depus la CNI de Consiliul Județean, cel care patronează activitatea Spitalului Județean de Urgență Mavromati.

Inițial, CNI a scos la licitație această investiție la 1,14 milioane de lei, însă a fost nevoită să suplimenteze bugetul, ca urmare a lipsei de interes din partea constructorilor pentru lucrare.

Mai mulți bani pentru realizarea Laboratorului de Microbiologie de la Spitalul Județean Botoșani, după creșterea prețurilor la materialele de construcție. La cât ajunge valoarea proiectului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *