Un bărbat cu patru clase, care a pierdut 500 de lei la păcănele și de supărare a spart aparatul, a ajuns în Penitenciarul Botoșani

Un bărbat cu patru clase, care a pierdut 500 de lei la păcănele și de supărare a spart aparatul, a ajuns în Penitenciarul Botoșani. Este vorba despre Marius Ilie Onofrei, care a fost condamnat de Judecătoria Suceava la șapte luni de închisoare pentru distrugere. Miercuri, el a fost găsit în proximitatea Centrului Comercial ,,Iulius Mall’’ Suceava, a fost ridicat li escortat după gratii.

Distrugerea a avut loc la data de 3 ianuarie 2019. Atunci Marius Ilie Onofrei a lovit cu palma ecranului unui aparat de jocuri de noroc dintr-o sală de jocuri din municipiul Suceava. În urma loviturii aplicate, ecranul aparatului s-a spart, prejudiciul fiind de 2.000 de lei, cât a costat reparația lui. Onofrei a jucat la aparate suma de 500 de lei, pe care a pierdut-o. De suparare, bărbatul a lovit cu podul palmei ecranul aparatului la care s-a jucat. Pe urmă, individul a părăsit localul, nefiind de acord să achite prejudiciul creat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *