Restricții de circulație, miercuri, în Botoșani! Cea mai circulată stradă din centrul municipiului Botoșani, închisă

Restricții de circulație impuse, miercuri, în Botoșani. Cea mai circulată stradă din centrul municipiului Botoșani va fi închisă pentru lucrările de amenajare a semaforizării inteligente și pe Calea Națională, în zona BRD. Pentru buna execuție a lucrărilor, care presupun lucrări de subtraversare, este necesar ca circulația rutieră să fie întreruptă în cursul zilei de miercuri, începând cu ora 17.45, până la finalizarea lucrărilor (în cursul aceleiași zile). Restricțiile de circulație se vor aplica pe tronsonul Casa Cărții – Sens Giratoriu Bazar.

Rugăm participanții la trafic să evite zona menționată și să folosească rute alternative”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Lucrările, care au debutat deja de săptămâna trecută pe Bulevardul Mihai Eminescu, se desfășoară în cadrul proiectului „Semaforizare inteligentă a trecerilor de pietoni situate în Calea Națională – zona BRD și Bulevardul Mihai Eminescu – zona monument Parcul Mihai Eminescu”, pus în aplicare de societatea Ice Computer SRL. Valoarea contractului este de 298.792 lei fără TVA.

Lucrările presupun, printre altele, montări de țevi de protecție și cabluri subterane, consolidare stâlpi sau refacerea suprafețelor carosabile și trotuarelor. Traseele electrice pentru semaforul de pe Calea Națională vor fi îngropate iar cele de pe Bulevardul Mihai Eminescu vor fi instalate aerian, pe stâlpi metalici.

Instalațiile de semaforizare vor include lămpi LED de mare intensitate cu aprindere instantanee de iluminat stradal, semafoare de vehicule, semafoare pentru pietoni, semafoare acustice pentru persoanele cu deficiențe de vedere, butoane pietonale și indicatoare prevăzute cu LED-uri verzi, respectiv automate de dimensiuni reduse.️

638 locuri de muncă disponibile în Botoşani. Vezi lista posturilor vacante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *