Motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani! Ce l-a obligat să facă Valeriu Iftime

S-a aflat motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani! Antrenorul de 41 de ani nu s-a înțeles cu patronul clubului, Valeriu Iftime, în contextul prelungirii contractului. Inițial s-a vorbit despre o demitere, însă situația a fost diferită.

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după 3 sezoane. Tehnicianul nu a ajuns la un numitor comun cu Valeriu Iftime, iar drumurile lor s-au despărțit.

Motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

Patronul moldovenilor a transmis că cei doi nu s-au înțeles în privința unei singure condiții, fără să ofere mai multe detalii. Între timp, s-a aflat adevăratul motiv al plecării. Potrivit Fanatik, Valeriu Iftime i-a cerut lui Marius Croitoru să nu îl mai includă pe fiul său, David Croitoru (18 ani), în lotul echipei pentru sezonul viitor.

Antrenorul de 41 de ani nu a fost de acord cu cerința patronului și a preferat să nu semneze prelungirea contractului.

David a adunat 22 de apariții pentru FC Botoșani în cele 3 sezoane în care Marius Croitoru a stat pe banca echipei din Moldova. Iftime și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile tânărului jucător, fiind de părere că există alți tineri mai talentați la FC Botoșani.

La scurt timp după anunțul despărțirii de FC Botoșani, Marius Croitoru a vorbit despre discuțiile cu Valeriu Iftime, dezvăluind că nu s-a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului, noteaza AS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *