VIDEO Continuă lucrările la blocurile sociale din ANL Cișmea, unde vor fi mutați chiriașii din Centrul Istoric

Lucrările la blocurile de locuinţe sociale din cartierul ANL Cişmea, în care vor fi mutați chiriașii din Centrul Istoric, au fost reluate. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că la licitaţia organizată de municipalitate au participat patru firme, contractul fiind câştigat de către societatea Inside Construction. Este vorba despre 72 de locuințe sociale.

Continuăm reabilitarea blocurilor pentru locuințe sociale. A fost un interes foarte mare și pentru acest șantier. Au fost patru ofertanți. În cele din urmă am semnat un contract cu firma câștigătoare, s-a apucat de lucru cel care a câștigat. Vom avea 72 de apartamente la un obiectiv care a fost închis din cauza firmei care a intrat în faliment și am reluat licitația pentru restul de execuție”, a spus edilul.

Valoarea estimată a lucrărilor a fost de 10,3 milioane de lei fără TVA, iar contractul a fost adjudecat cu 8,3 milioane de lei fără TVA. Termenul de execuție a lucrărilor este de 18 luni de la începerea lucrărilor. Cele 6 blocuri de locuințe vor avea regim de înălțime S+P+2E . Blocurile se află în diferite stadii de execuție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *