S-a stabilit firma care va construi blocurile din cartierul ANL de la Cișmea. Contractului este de 8,3 milioane de lei

Primăria municipiului Botoșani a încheiat un contract în valoare de 8,3 milioane de lei cu o firmă din județul Neamț pentru finalizarea lucrărilor la blocurile sociale din cartierul ANL Cișmea. Firma care a câștigat licitația se numește Inside Construction SRL și este din municipiul Roman, care a avut anul trecut o cifră de afaceri de 5,4 milioane de lei, mai mică decât valoarea lucrărilor atribuite de Primăria Botoșani.

Zona în care urmează a se executa aceste locuinţe, unde Consiliul Local al municipiului Botoşani deţine teren liber de orice sarcini este Cartierul ANL Cişmea, o zonă parțial populată cu imobile de locuit colective- blocuri, parțial teren liber. Se propune continuarea execuției a șase blocuri de locuințe, dispuse câte 4 în cuplaj (3 tronsoane tip bară și un tronson de colț) și 2 în cuplaj (un tronson tip bară și un tronson de colț). Cele 6 blocuri de locuințe vor avea regim de înălțime S+P+2E . Blocurile se află în diferite stadii de execuție.

Valoarea estimată a lucrărilor a fost de 10,3 milioane de lei, însă, în urma licitației, firma din Neamț și-a adjudecat lucrarea la 8,3 milioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *