Unde a ajuns fetița din Botoșani care a fost agresată sexual de tată și violată de cei trei frați ai săi!

Fetița din comuna Unțeni- județul Botoșani care a fost agresată sexual de tată și violată de cei trei frați ai săi a fost preluată, în regim de urgență, de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC). Copila de 15 ani a fost internată sâmbătă alături de doi dintre frații săi mai mici, o fetiță de 12 ani și un băiețel de șapte ani.

Fata a fost salvată după ce a povestit chinurile prin care trecea asistentului social din Unțeni, care, la rândul său, a anunțat Poliția.

Atât fetița, cât și frații acesteia vor intra într-un program de consiliere psihologică cu specialiștii DGASPC.  De altfel, audierile pe care polițiștii le fac în acest ca se desfășoară prin intermediului consilierilor și psihologilor de la DGASPC.

Citește și: Ei sunt cei tatăl și cei trei fii care au agresat sexual și violat o copilă de doar 15 ani din Botoșani. Au fost arestați

Vă reamintim că o minoră a fost violată de cei trei frați ai săi, de 17, 19 și 20 de ani, și a fost agresată sexual inclusiv de tatăl său, un bărbat de 41 de ani.  Cei patru indivizi au fost reținuți, duminică, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o in mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinței acesteia.

Culmea tupeului! Violatorii fetiței de 15 ani din Botoșani cer să fie lăsați în libertate

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *