Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani face angajări. Opt posturi au fost scoase la concurs

Spitalul Județean ”Mavromati” a scos la concurs nu mai puțin de opt posturi spre a fi ocupate. Astfel, la Compartimentul de protecția datelor și securitatea informațiilor a fost scos la concurs un post de referent de specialitate debutant. Concursul va avea loc în data de 4 iulie.

La Serviciul Intern de Prevenire și Protecție a fost scos la concurs un post de inspector de specialitate debutant, cu concurs pe 5 iulie, iar la Serviciul contabilitate un post de economist specialist, cu concurs pe 6 iulie.

Unitatea spitalicească mai are nevoie de un inginer specialist la Compartimentul supraveghere, aparatură medicală și monitorizare firme de mentenanță, cu concurs pe 7 iulie, dar și de un inginer la Biroul Tehnic-Serviciul ATA, cu concurs la 11 iulie.

La Compartimentul electricieni este disponibil un post de muncitor calificat III-electrician, cu concurs pe 12 iulie, iar la Compartimentul bucătărie este disponibil un post de bucătar, cu concurs în data de 13 iulie. Și la Compartimentul Bucătărie Dietetică se angajează un asistent medical nutriție și dietetică, concursul fiind programat la data de 14 iulie. Vezi aici cerințele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *