Cunoscutul om de afaceri Tonino Boldea construiește încă un bloc în municipiul Botoșani. Vezi în ce zonă!

Cunoscutul om de afaceri Tonino Boldea va construi încă un bloc de locuințe într-o zonă importantă  a municipiului Botoșani. Patronul de la Five Continents Group și Emanuel Com va ridica un bloc pe strada Mihail Kogălniceanu. Mai precis, investitorul va restaura monumentul istoric „Casa Jean Goilav” și va construi locuințe colective cu patru etaje și cu spații comerciale la parter.

Inițial, Tonino Boldea a scos la vânzare casa, care a fost și sediul Cozinda, al cărei preț este de aproximativ 500.000 de euro.

Primăria Botoșani a lansat procedura de consultare a populației asupra intenției de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru emiterea avizului de oportunitate.

Potrivit proiectului, suprafața construită propusă este 1588,35 mp, iar suprafața construită desfășurată propusă de 8895,22 mp. Vor fi apartamente cu 1,2 și 3 camere, pe două scări, cu 55 de locuri de parcare la demisol iar la parter cu spații comerciale și spații de birouri.

Imobilul propus va fi realizat într-o singură construcție cu două scări, cu regim de înălțime D+P+4E (5,6E retras), fiind dezvoltat în spatele și în jurul monumentului. S-a optat pentru această formă (planimetrică și volumetrică) pentru a închide frontul locuințelor colective și pentru a pune în evidență monumentul, clădirea nouă fiind concepută ca un fundal valorizant pentru fațada principală a acestuia”, se arată în studiul de oportunitate.

Casă de 500.000 de euro vândută de unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *