Caz cutremurător la Botoșani! Un copil a murit după ce a căzut într-o fântână

Un copil din orașul Flămânzi a murit după ce a căzut într-o fântână. Tragedia a avut loc, miercuri, într-o gospodărie din localitate, copilul aflându-se cu tatăl său în vizită la niște cunoștințe. Băiețelul s-a aplecat peste ghizdeaua joasă a fântânii și a căzut în ea.

„La data de 8 iunie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 2 ani, a căzut într-o fântână. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, împreună cu minorul de 2 ani, se aflau în curtea locuinței unei cunoștințe, din orașul Flămânzi, împrejurare în care, minorul ar fi căzut într-o fântână, care era prevăzută cu ghizdea joasă, accesul putând să se facă de la nivelul solului”, susține Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Poliției din Botoșani.

Copilul a fost scos din fântână, dar nu a putut fi salvat. Echipajul de ambulanță solicitat să intervină a constatat decesul minorului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea autopsiei pentru a se stabili cu exactitate  cauza decesului.

Fete din Botoșani obligate de un medic să se prostitueze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *