Copil din Botoșani, felicitat de Dan Negru de ziua sa. „Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. Să-ți trăiești zilele frumos!”

Un copil crescut la Botoșani, alături de bunicii săi, după moartea mamei sale, a fost felicitat, joi, de ziua sa de naștere, de cunoscutul prezentator de televiziune, Dan Negru. Este vorba despre nimeni altul decât fiul regretatei cântărețe Mădălina Manole, care a fost căsătorită cu un botoșănean, Petru Mircea. Petru Jr. împlinește 13 ani.

„Draga Petru,
Citesc in ziare că azi împlinești 13 ani. Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci in conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ti-a dat drumul. Ma gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau ca e „trecută de prima tinerețe”. Așa erau vremurile, Petru. In anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam! Azi, Smiley are vărsta mamei tale de atunci dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate in presă : că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri. De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vărstă. Sa-ti trăiești frumos zilele, Petru. E mult de când a plecat Mădălina…Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ti-a dat drumul!”, este mesajul înduioșător al prezentatorului.

Petru Jr. a crescut mare şi frumos, departe de camerele de filmat, iar el și tatăl lui par să aibă o relaţie foarte apropiată, potrivit Cancan.ro, deşi, după moartea Mădălinei, Petru Mircea a decis ca băiatul să fie crescut la Botoșani de mama lui, bunica paternă a copilului. Acest lucru a dus ca relaţia părinţilor Mădălinei Manole cu nepotul lor să fie una aproape inexistentă. Deşi avea doar un an şi câteva luni când mama lui a murit, băiatul ştie ce s-a întâmplat cu artista şi îi ascultă melodiille ori de câte ori are ocazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *